Kjære medlem!

Velkommen som bruker av våre nye nettsider!


La meg gi deg en kort innføring og fortelle deg hvordan du bruker sidene:) Du er nå altså logget inn som medlem av foreningen og kan delta i diskusjoner, redigere din egen profil og adresseinformasjon og bidra med innhold til nettsidene.


Målet med hjemmesiden er gjøre relevant informasjon tilgjengelig for våre medlemmer samt å skape debatt rundt interessante emner.

Diskusjonsforum

Dikusjonsforumet finner du ved å trykke på "forum" linken i toppen av siden. Her kan du svare på andres innlegg eller du kan starte egne emner. Når noen svarer på et emne du har deltatt i vil du automatisk få tilsendt en e-post om oppdateringen. Ta en titt på forumet og presentér deg selv!

Hold din egen adresse oppdatert!

I menyen øverst til venstre finner du valget "Rediger min profil". Dette er din egen private side hvor du kan redigere informasjonen du skrev inn da du registrerte deg, laste opp et bilde av deg selv m.m. Husk å melde adresseendring der slik at informasjonen vi har om deg alltid vil være oppdatert.

Motta nyhetsbrev fra NFMM

Som medlem av foreningen blir du automatisk ført opp som mottaker av vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet sendes ut med jevne mellomrom og vil inneholde et utdrag av de siste nyhetene og andre relevante beskjeder.

Årskontigent til foreningen

Betaling av årskontigent til foreningen vil etter hvert bli gjort her på hjemmesidene våre med VISA. Dette er ikke klart helt enda - vi vil komme tilbake med mer informasjon om dette senere.

Engasjér deg!

Vi håper du vil ta del i vår nye hjemmeside og fremtidige diskusjoner. Dersom du har tilbakemeldinger på hjemmesiden er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Med vennlig hilsen

Jan Sommerfelt-Pettersen
President / Webredaktør
Norsk Forening for Maritim Medisin

 

Medlemslogin

Motta MILMED nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: