Sanitetsdagen 2019

Bli med på Sanitetsdagen 2019 på Haakonsvern. Dagen arrangeres av NROF og SANSJØ lørdag den 2. november 2019. MSOF inviteres også til arrangementet. Målgruppen er alle som tidligere har hatt sanitetsfaglig tjeneste/utdannelse fra Forsvaret - leger og sykepleiere i alle kategorier, ambulansepersonell, veterinærer og farmasøyter m. fl. - som ønsker å holde seg oppdatert og treffe kolleger.

Se program og mer informasjon her

Medlemsmøte

Medlemmene inviteres møte  torsdag den 25 september i Oslo Militære Samfund, fra 1500 - ca 1900. Det vil bli servert tapas ved ankomst og det er mulighet til å kjøpe seg smørbrød når programmet er over. Drikke og smørbrød må bekostes av egen lomme.

Dagens agenda er:

  • Sjef FSAN, Kontreadmiral Sommerfelt-Pettersen holder innlegg om: «Forsvaret og militærlegen i fremtiden, Sj FSANs visjoner om Forsvaret som attraktiv arbeidsplass for leger» 
  • Sjef Flymedisinsk institutt, Anthony Wagstaff vil snakke om: Hvilke muligheter har leger for karrierevei i Forsvaret.
  • Leder av Foreningen, Oberstløytnant Petter Iversen vil diskutere med medlemmene om hvor går foreningen videre!

Oppfordrer samtidig ikke medlemmer til å melde seg inn, samt de av medlemmene som ikke har betalt kontingent til å gjøre dette. Håper flest mulig har mulighet til å komme, pga av serveringen trenger jeg påmelding innen 21 september til, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vel møtt

Petter Iversen, leder.

Sanitetssjef fra Sjøforsvaret

Jan Sommerfelt-Pettersen ble i Statsråd den 13. desember utnevnt til kontreadmiral i Sjøforsvaret og den 18. januar innsatt av Forsvarssjefen som Sjef for Forsvarets Sanitet. Sommerfelt-Pettersen er en første marineoffiser som har hatt denne stillingen fra Forsvarets Sanitet bl eopprettet i 1941. Forsvarets Sanitet er den overordnede sanitetsorganisasjoni Forsvaret. 

Fagmøte - Prehospitale tjenester

I dette  fagmøtet i Medisinsk avdeling er tema preshospitale tjenester. Møtet holdes på Park Inn Hotell, Oslo Airport, Gardermoen, Henrik Ibsens Vei
 2061 Gardermoen, den 13. feb 2013, fra 1000 til 1500.

Møtet fokuserer på de prehospitale medisinske tiltakene i de første avgjørende minuttene etter at skade har oppstått. Møtet fokuserer på ny faglig utvikling og betydning for operative konsepter, materiell og utdanning. Det settes av rikelig tid til spørsmål og diskusjon. Som i 2012, inviteres du også til lunsj.

Møteleder er oblt Frode Østreng, kontorsjef for Kontor for fagutvikling og militærmedisin, Medisinsk avdeling, FSAN.

Påmelding skjer ved å følge lenken, fylle ut/oppdatere nødvendig informasjon og bekrefte din deltakelse.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Major Håkon Lund

Leder Norsk Militærmedisinsk Forening

 

Medlemslogin

Motta MILMED nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: